+31 6 430 22 660
Reserveer hier zonder aanbetaling
Naar boeken
Leuk voor het hele gezin!

Aanbieding: 2 uur meezeilen voor € 55,- p.p.

Heeft u zin om eens kennis te maken met zeezeilen? Zomaar even de Westerschelde en de Noordzee op? In de zomermaanden hebben wij een speciale aanbieding voor u!

Reserveer hier

In de maanden juli, augustus en september kunt bij ons al 2 uur mee om te zeilen voor slechts € 55,-  per persoon. Kinderen t/m 12 jaar geen mee met 25% korting. Zij dienen aan boord onder begeleiding van een volwassene te zijn.

Deze aanbieding geldt alleen op maandagen, woensdagen en donderdagen. We varen af wanneer de boot niet afgehuurd is voor een privé gezelschap en bij ten minste 3 deelnemers in totaal. 

We laten de stroming en de wind bepalen waar we naartoe varen. De wind door uw haren, de zon in uw gezicht: is er een nog betere manier te bedenken om uw vakantiedag te besteden?

Vertrek: 10.00 uur en 13.30 uur

We verwachten u uiterlijk 15 minuten op voorhand op de Pura Vida. (Jachthaven Breskens, ligplaats S14). 

Willem de Jonge is de trotse eigenaar van een 36 voets Beneteau Oceanis Clipper. Dit zeewaardige zeilschip werd gebouwd in 2005. De ruime kuip waar u comfortabel in zit, is vrij van lijnen of andere beletsels. De grote Nordic zeilen zorgen voor een mooie gang! Door haar omvang is het tegelijkertijd een zeer stabiel schip waardoor zeeziekte niet snel voorkomt. 

Hij doopte deze beauty 'Pura Vida'. Tijdens uw trip vertelt hij u graag waar deze naam voor staat! 

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte van onze nieuwe vaarroutes, aanbiedingen en activiteiten.

Aanmelden voor de nieuwsbrief