+31 6 430 22 660
Reserveer hier zonder aanbetaling Naar boeken
Catering naar uw wens

Catering

Onze prijzen zijn inclusief koffie en thee bij ontvangst. Wij verwennen u desgewenst met verkoelende drankjes, een mooi broodje of heerlijke authentieke Zeeuwse gerechten wanneer u dit aangeeft bij uw reservering. Dat is pas genieten! 

Geef uw cateringwensen door!

Ook aan de inwendige mens moet worden gedacht, zeker op het water. Het lichaam vraagt sneller om voeding! Wij hebben een breed scala aan mogelijkheden voor u, van broodjes tot luxere gerechten van Zeeuwse oorsprong. Wilt u er een drankje bij? Ook daar zorgen wij voor! Dit maakt uw beleving op het water compleet.

Heeft u de Pura Vida een hele dag afgehuurd voor uw eigen gezelschap? Of stapt u op voor een hele dag tijdens de zomerperiode? Wij verwennen u graag! Onderstaande gerechten kunt u op voorhand reserveren:

  • Lunchpakket: belegde broodjes, fruit, koffie/thee/frisdrank (€ 17,50 p.p.)
  • Vissoep met broodje (€ 8,00 p.p.)
  • Tomatensoep met broodje (€ 6,50 p.p.)

Vaart u een halve dag met ons mee? En wilt u iets eten? Geef dit dan aan bij uw reservering. In overleg bekijken we dan de mogelijkheden.

Geef uw cateringwensen door!

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte van onze nieuwe vaarroutes, aanbiedingen en activiteiten.

Aanmelden voor de nieuwsbrief