+31 6 430 22 660
Reserveer hier zonder aanbetaling Naar boeken
De wind door uw haren

Halve dag meezeilen

Ga een halve dag met ons mee op ons zeilschip de Pura Vida en geniet van de rust en de ruimte van de Westerschelde en Noordzee. Geniet van de kleinschaligheid van zeilen met uw eigen gezelschap of slechts enkele andere gasten!

Reserveer hier

Opstaptijd in Breskens:
in overleg, mede afhankelijk van het getijde

Bel ons wanneer u in de haven bent gearriveerd, we halen u dan op zodat u niet hoeft te zoeken. We kijken uit naar uw komst in de jachthaven van Breskens! (ligplaats T10)

Zeilervaring is niet nodig, de wil om een handje uit de mouwen te steken wordt daarentegen erg gewaardeerd. Na een veiligheidsinstructie hijsen we de zeilen en gaan naar zee! De wind zal mede beslissen welke kant we op gaan. Wat wel zeker is: u zult ervan genieten!

We nemen maximaal 5 personen mee aan boord. 

   

Willem de Jonge is de trotse eigenaar van een 36 voets Hallberg Rassy. Dit Lloyds gecertificeerde oceaanwaardige zeilschip is de ultieme droom van menig tourzeiler! De diepe kuip waar u comfortabel in zit, is vrij van lijnen of andere beletsels. De grote zeilen zorgen voor een mooie gang! Door haar omvang en lijn is het tegelijkertijd een zeer stabiel schip waardoor zeeziekte niet snel voorkomt. 

Hij doopte deze beauty 'Pura Vida'. Tijdens uw trip vertelt hij u graag waar deze naam voor staat! 

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte van onze nieuwe vaarroutes, aanbiedingen en activiteiten.

Aanmelden voor de nieuwsbrief