+31 6 430 22 660
Reserveer hier zonder aanbetaling Naar boeken
De wind door uw haren

Halve dag meezeilen

Ga een halve dag met ons mee op ons zeilschip de Pura Vida en geniet van de rust en de ruimte van de Westerschelde en Noordzee. Geniet van de kleinschaligheid van zeilen met uw eigen gezelschap of slechts enkele andere gasten!

Reserveer hier

Opstaptijd in Breskens:
09.30 uur of 13.30 uur

Vermoedelijke aankomsttijd in Breskens:
13.00 uur of 17.00 uur

We verwachten u 's ochtends om uiterlijk 15 minuten voor vertrek bij onze boot in de jachthaven van Breskens. (ligplaats S14)

Zeilervaring is niet nodig, de wil om een handje uit de mouwen te steken wordt daarentegen erg gewaardeerd. Na een veiligheidsinstructie hijsen we de zeilen en gaan naar zee! De wind zal mede beslissen welke kant we op gaan. Wat wel zeker is: u zult ervan genieten!

We nemen maximaal 6 personen mee aan boord. 

   

Willem de Jonge is de trotse eigenaar van een 36 voets Beneteau Oceanis Clipper. Dit zeewaardige zeilschip werd gebouwd in 2005. De ruime kuip waar u comfortabel in zit, is vrij van lijnen of andere beletsels. De grote Nordic zeilen zorgen voor een mooie gang! Door haar omvang is het tegelijkertijd een zeer stabiel schip waardoor zeeziekte niet snel voorkomt. 

Hij doopte deze beauty 'Pura Vida'. Tijdens uw trip vertelt hij u graag waar deze naam voor staat! 

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte van onze nieuwe vaarroutes, aanbiedingen en activiteiten.

Aanmelden voor de nieuwsbrief