+31 6 430 22 660
Reserveer hier zonder aanbetaling Naar boeken
Romantischer wordt het niet!

Sunset / Avond Sailing

Wat is er nou romantischer dan het tegemoet varen van de zonsondergang?

Reserveer hier

In de maanden juni t/m september vaart de Pura Vida ook 's avonds uit! Zo stellen wij u in de gelegenheid om een zonsondergang boven zee mee te maken vanaf ons comfortabele zeilschip. Wie wil dat nu niet eens meemaken?

De vertrektijd varieert maar is vanaf 19.00 uur. Uiteraard informeren wij u hierover direct nadat we uw reservering ontvangen. We zullen zo'n 2 à 3 uur op zee zijn, afhankelijk van het licht. Zo geniet u van het mooiste moment van de dag! Desgewenst onder het genot van een heerlijk drankje...

Willem de Jonge is de trotse eigenaar van een 36 voets Hallberg Rassy 36mkII. Dit zeewaardige en goed onderhouden zeilschip werd gebouwd in 1999. De beschutte kuip waar u comfortabel in zit, is vrij van lijnen of andere beletsels. De grote zeilen zorgen voor een mooie gang! Door haar omvang is het tegelijkertijd een zeer stabiel schip waardoor zeeziekte niet snel voorkomt. 

Hij doopte deze beauty 'Pura Vida'. Tijdens uw trip vertelt hij u graag waar deze naam voor staat! 

Reserveer hier

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte van onze nieuwe vaarroutes, aanbiedingen en activiteiten.

Aanmelden voor de nieuwsbrief