+31 6 430 22 660
Reserveer hier zonder aanbetaling Naar boeken
Onze trots!

Zeiljacht Pura Vida

Willem en Chantal de Jonge zijn de trotse eigenaren van een 36 voets Hallberg Rassy. Dit Lloyds gecertificeerde oceaanwaardige zeilschip is de ultieme droom van menig tourzeiler! De diepe kuip waar u comfortabel in zit, is vrij van lijnen of andere beletsels. De grote Elström zeilen zorgen voor een mooie gang! Door haar omvang en lijn is het tegelijkertijd een zeer stabiel schip waardoor zeeziekte niet snel voorkomt. 

Dit schip is gedoopt met de naam 'Pura Vida'. Tijdens uw trip vertelt hij u graag waar deze naam voor staat! 

Met veel plezier bezorgt hij u een heerlijke dag op het water. De Westerschelde en Noordzee zijn nét even wat avontuurlijker dan de binnenwateren. Een heerlijke ervaring tijdens uw vakantie in Zeeland! 

Reserveer hier

De Pura Vida werd gebouwd in 1999. Met haar 36 voet is het een oceaan-waardig tour jacht. De beschutte kuip waar u comfortabel in zit, is vrij van lijnen of andere beletsels. Het recente zeilenpakket zorgt voor een aangename zeil-dynamiek! De Pura Vida is zeer stabiel jacht, waardoor zeeziekte minder snel voorkomt. 

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte van onze nieuwe vaarroutes, aanbiedingen en activiteiten.

Aanmelden voor de nieuwsbrief