+31 6 430 22 660
Reserveer hier zonder aanbetaling Naar boeken

Referenties

 • Tim, Thomas, Jan en Patrick uit de Vlaamse Kempen

  Tim, Thomas, Jan en Patrick uit de Vlaamse Kempen

  28 april 2023

  Frisse lentezon en fijn gezelschap; 20 knopen snel oploeven en afvallen. Bakboord is de kant van de keuken, de kardinaal west gepasseerd... Dit was een bijzonder fijne namiddag en heel veel woorden bijgeleerd!

 • Jutta und Norbert aus Aachen

  Jutta und Norbert aus Aachen

  16 april 2023

  Ganz lieben Dank für einen wunderbaren Tag an Bord eurer Pura Vida. Ihr seid wirklich tolle Gastgeber und gebt einen von Anfang an den Eindruck unter Freunden zu sein. Wir werden bestimmt noch einmal mit euch segeln! 

 • Poul, Natascha, Dotte en Flo

  Poul, Natascha, Dotte en Flo

  22 augustus 2022

  Geweldige dag gehad, we wilden uitproberen of zeilen iets voor ons was om zelf later met een zeilboot te reizen. Deze eerste ervaring heeft ons positief geholpen. Enorm bedankt voor deze superdag!

 • Jasper & Coen, Timo, Sjoerd, Roland, Joost en Pepijn

  Jasper & Coen, Timo, Sjoerd, Roland, Joost en Pepijn

  20 augustus 2022

  Vanochtend werd ik onverwacht door mijn broer Sjoerd in de auto gezet: mijn vrijgezellenfeest was begonnen! Na 2,5 uur rijden mochten we aan boord komen van jullie prachtige boot. We hebben een geweldige dag gehad: windmolens, stromingsleer, accu's, psychomotorische therapie... het is allemaal voorbij gekomen :-) Bedankt voor deze mooie dag. Het wordt een prachtig huwelijk! 

 • Kris, Brigitte, Thomas, Anneleen, Thais & Vinnie

  Kris, Brigitte, Thomas, Anneleen, Thais & Vinnie

  15 augustus 2022

  Vandaag ons eerste dagje zeilen en zeker niet ons laatste, wat een ervaring! Zo leuk, mooi weer en Chantal en Willem TOP gastvrouw en -heer! Het was een cadeau voor onze papa zijn verjaardag. We hebben hem nog nooit zo in zijn nopjes gezien. Een echte geslaagde dag, bedankt! 

 • Domien, Sarah, Dominique en llse uit Brussel

  Domien, Sarah, Dominique en llse uit Brussel

  14 augustus 2022

  Wat een zalige ervaring!
  Alles was aanwezig: zon, wind, zee en 2 fijne zeebonken. Bedankt!

 • Willem, Anne, Lize, Annemarie en Gijs uit Eindhoven

  Willem, Anne, Lize, Annemarie en Gijs uit Eindhoven

  09 augustus 2022

  Met het ankerbiertje erbij kijken we terug op een hele leuke ochtend. Hoe leuk is het om de kust van Zeeuws-Vlaanderen vanaf het water te zien, zelfs met gezelschap van een zeehondje op het laatst. Dank aan Willem en George, ook voor de lessen touw knopen! 

 • Milie, Riëtte, Danique, Thomas en Lars uit Zalk

  Milie, Riëtte, Danique, Thomas en Lars uit Zalk

  08 augustus 2022

  Op je verjaardag door man en kids verrast worden met een zeiltripje, fantastisch! Perfecht weer, perfect windje en een warm onthaal door de schippers en Joep de hond. We hebben genoten en gaan zeker nog een keer terugkomen!

 • Herman, Bente, Wout, Gijs en Mats uit Roermond

  Herman, Bente, Wout, Gijs en Mats uit Roermond

  27 juli 2022

  Zelf hebben we thuis al veel gezeild. We vonden het een super leuke ervaring om eens op zo'n grote boot te zeilen en zelfs richting zee te gaan! We vonden het leuk dat we zelf veel mochten doen en ook mochten sturen. We hebben echt genoten van deze ochtend en vooral ook van de verhalen van de schippers. Bedankt! 

 • Paula, Hemmi, Lizzy, Léon en Steven uit Zwitserland

  Paula, Hemmi, Lizzy, Léon en Steven uit Zwitserland

  18 juli 2022

  Heerlijk, Willem en Chantal! We hebben erg van onze tocht genoten! Hartelijk bedankt voor jullie gastvrijheid! Erg mooi weer was het. We hebben allemaal mogen sturen, wat erg spannend was. 

 • Jeroen, Daniëlle, Dennis en Lisette uit Strijen

  Jeroen, Daniëlle, Dennis en Lisette uit Strijen

  16 juli 2022

  Voor mijn verjaardag een zeiltocht gekregen met de Pura Vida. We vonden het geweldig! Wat hebben we het getroffen met het weer, het was een super ervaring. Bedankt!

 • Linsey, Peter, Yvette en Paul uit Ridderkerk

  Linsey, Peter, Yvette en Paul uit Ridderkerk

  10 juli 2022

  Wat een prachtige dag! Super lekker weer, hele mooie boot en fantastische mensen. Alles kan en niets moet. Helemaal tot rust gekomen op deze topdag! Jullie hebben een fijne boot en zijn hele fijne mensen. En Joep is ook geweldig natuurlijk. Hopelijk tot ziens!

 • Arjan en Tamara uit Cabau

  Arjan en Tamara uit Cabau

  09 juli 2022

  Vorig jaar met bijna windstil weer gezeild met de Pura Vida, heerlijk zonnetje toen. Vandaag knallen met hoge golven! Twee uitersten, maar o wat is en blijft het leuk. Willem en Chantal, bedankt weer voor deze fantastische dag en ook voor het gezelschap van Joep de zeehond, die dit naar een 2.0 ervaring tilt. Een onvergetelijk verjaardagscadeau!

 • Stefan en Daniël uit Nijmegen

  Stefan en Daniël uit Nijmegen

  03 juli 2022

  Bedankt voor de heerlijke middag zeilen! Jullie hebben de zeilkoorts zeker bij ons kunnen aanwakkeren. Bedankt ook voor het aanleren van de beginselen voor het zeilen. Het was een topdag! 

 • Henk, Jan en Steven uit Spakenburg

  Henk, Jan en Steven uit Spakenburg

  18 juni 2022

  Vandaag gingen wij een middagje zeilen met Willem, Chantal en de scheepshond Joep. De haven uit. Pfff... geen wind. Wat gaat het worden?? Nou het werd fantastisch, met een geweldig aantrekkende wind. Super gezeild, we moesten zelfs reven. Wat een mooie ervaring en super gezellige sfeer, mede door de gastvrijheid en kunde van Willem en Chantal. Al met al hebben we een geweldige middag gehad.

 • Arie, Jaap en Joost uit Tilburg

  Arie, Jaap en Joost uit Tilburg

  12 juni 2022

  Het was een topdag! Fantastische ontvangst, gastvrij onthaal. Willem en zijn vrouw zijn er in geslaagd om een onuitwisbare ervaring te verzorgen. Fijn weer, zon en wind, zeilles en uitleg. Het kon niet beter. Dank jullie wel!

 • Joost, Lianne, Niek, Bram en Toon uit Oss

  Joost, Lianne, Niek, Bram en Toon uit Oss

  06 juni 2022

  Wat een ervaring! Wij zijn een zeilfamilie en varen normaal gesproken op de Maas met onze eigen zeilboot. We waren op zoek naar een eerste ervaring met zeilen op zee. Maar dan wel met een beetje wind. Dat is helemaal gelukt: 25+ knopen, flinke golven en af en toe een buitje: weer voor echte bikkels! We hebben genoten van deze ervaring. 

 • Familie Keysser uit Hontenisse en Darmstadt

  Familie Keysser uit Hontenisse en Darmstadt

  23 mei 2022

  Super wind, zeehondjes van dichtbij gespot, prachtige golven, heerlijk weer & fantastische mensen! Kortom, een geslaagde dag op de Schelde. Wir danken euch für diesen tollen Tag. 

 • Wendy, Tom, Mark en Nathalie uit Didam

  Wendy, Tom, Mark en Nathalie uit Didam

  19 mei 2022

  Vandaag voor het eerst gezeild op zee. Een hele ervaring en van alles geleerd! Zon, maar ook een behoorlijke regenbui en wind. We zijn begonnen met volle zeilen maar moesten deze toch reven. Twee van ons zijn toch nog misselijk geworden door de deining, jammer. Hierdoor hebben we de zeiltocht voortijdig af moeten breken, wat we wel heeeeel jammer vonden. Willem & Chantal, bedankt voor de zeillessen en voor jullie gezelligheid!

 • Familie Folkers

  Familie Folkers

  15 mei 2022

  Onze eerste tocht met gasten in 2022 was met deze gezellige familie. Wat een prachtige dag was het, met een windkracht 3/4 en een heerlijk open lucht. Heen sportief zeilen, terug relaxed chillen. Geweldig!

 • Jacob, Vincent en Arend uit Roermond

  Jacob, Vincent en Arend uit Roermond

  21 oktober 2021

  Dank voor het hartelijk ontvangst en gezellige en leuke zeildag op zee en... voor de extra zeilkleding voor Jacob :-)

 • Yves, Kurt, Frank, Sandra en Natascha uit St Niklaas

  Yves, Kurt, Frank, Sandra en Natascha uit St Niklaas

  27 september 2021

  Was een super fijne ervaring, ideale omstandigheden, zeer gastvrije ontvangst en een heel fijne sfeer aan boord! Voor herhaling vatbaar, en hoera voor Joep en de soep! 

 • Familie Steinbacher aus Deutschland

  Familie Steinbacher aus Deutschland

  26 augustus 2021

  Danke für die schöne Segeltour, hat sehr viel Spass gemacht! Wir kommen bestimmt nochmal. Bis bald!

 • Tamara en Arjan uit Cabau

  Tamara en Arjan uit Cabau

  21 augustus 2021

  Vanochtend vroeg vertrokken; mijn vriend had een verrassing voor mij. En wat was dat een schot in de roos!! Wat een heerlijke ontspannen dag, weinig wind wat het zeilen juist weer tot een uitdaging maakte. Het zonnetje op onze bol en veel gelachen met de gastheer en dame. Afgesloten met een heerlijk soepje. Een herinnering die ik nog jaren zal koesteren. Dank je wel!

 • Margareth, Louis, Esmee en Zoë uit Limburg

  Margareth, Louis, Esmee en Zoë uit Limburg

  20 augustus 2021

  We hebben vandaag kennis gemaakt met zeilen. Wat leuk! Geen idee dat zeilen zo hard werken was... Heerlijk verwend door jullie. Hele leuke en gezellige mensen zijn jullie. Als we terug koen, dan boeken we weer hoor!

 • Richard en Mariët uit Papendrecht

  Richard en Mariët uit Papendrecht

  15 augustus 2021

  Vandaag was onze eerste ervaring met zeilen en het was fantastisch! De verschillende koersen, het melkmeisje, vlinderen, 'ree'... We hebben ervan genoten! Het weer was prachtig; het was het bijna 2 uur rijden meer dan waard. Onwijs bedankt voor deze mooie ervaring! Jullie hebben ons enthousiast gemaakt voor het zeilen door het delen van jullie kennis en ervaring, maar vooral jullie gezelligheid en hartelijkheid.

 • Charly & Tatiana from Brussels

  Charly & Tatiana from Brussels

  13 augustus 2021

  Great first expereince on a proper sailboat, amazing birthday present! While we did not manage to overtake the Black Pearl, we can now tell the tale of our adventure on a stranger tide. :-) Thank you so much for this unforgettable afternoon! 

 • Jan, Astrid, Alain en Max uit Ede

  Jan, Astrid, Alain en Max uit Ede

  11 augustus 2021

  Heerlijk dagje zeilen! Leuk om veel zelf te doen en te leren hoe we moeten zeilen op zee. Leuke schippers, lekkere soep en super weer! Heerlijke wind ook, voor herhaling vatbaar, bedankt!

 • Teambuilding event Based - Tilburg

  Teambuilding event Based - Tilburg

  31 juli 2021

  Bedankt voor alle goede zorgen vandaag! Begonnen met windkracht 6 met, voor ons, ruige golven. En de dag afgesloten met een heerlijk zonnetje. Genoten! Bedankt, Denise, Hanneke, Robin, Arjen, Marcel en Anouk.

 • Wilma, Maarten, Thijmen, Lennart en Lucca uit Amsterdam

  Wilma, Maarten, Thijmen, Lennart en Lucca uit Amsterdam

  23 juli 2021

  Dank voor de leuke zeiltocht. Heerlijke wind, goed gezelschap en ook lekker aan de slag geweest. Wind in de haren, fijn om matroos te zijn. Hoe anders is de wereld vanaf zee. Dat maakten wij vandaag gelukkig mee. 

 • Familie Visser uit Zoetermeer

  Familie Visser uit Zoetermeer

  22 juli 2021

  Vandaag hadden wij eenhele leuke zeilmiddag met Willem. We hebben er met z'n vijven erg van genoten. Veel geleerd, iedereen aan het stuur en meegeholpen. Bedankt voor de leuke middag en tot de volgende keer!

 • Carolien, Marleen, Zoë, James, Sofie en Gilly

  Carolien, Marleen, Zoë, James, Sofie en Gilly

  19 juli 2021

  Voor Zoë's verjaardag zijn we lekker gaan varen; de host Willem is een gouden gozer en een top schipper! Zeker voor herhaling vatbaar. Tot de volgende keer, kapitein! Ay ay!

 • Familie Laumen uit Limburg

  Familie Laumen uit Limburg

  16 juli 2021

  Vandaag voor het eerst gezeild! Het was fantastisch! De perfecte activiteit voor spanning én rust. Heerlijk kunnen genieten; zeker iets voor nog een keer. Prachtige ervaring met uitstekend gastheerschap.

 • Luuk en Henk uit Arnhem

  Luuk en Henk uit Arnhem

  14 juli 2021

  Met stevige wind voor het eerst de zee op met de zeilboot van Willem: in één woord: GEWELDIG! Ontzettend bedankt voor deze leuke dag voor vader & zoon.

 • Annemiek en Jan uit Terneuzen

  Annemiek en Jan uit Terneuzen

  11 juli 2021

  Voor mijn verjaardag een heerlijke zeiltocht cadeau gehad van mijn vriend. Wat een heerlijke ervaring om een middag op de Schelde te varen! Heerlijk weer, weinig wind helaas, maar toch een geweldige ervaring rijker. Bedankt hiervoor, Willem & Chantal.

 • Max, Lotte, Sandra en Christophe uit Hulst

  Max, Lotte, Sandra en Christophe uit Hulst

  09 juli 2021

  Ter ere van Max zijn 18e verjaardag hebben we deze prachtige zeiltrip gemaakt. Hartelijk dank voor de goede begeleiding en zeilinstructie. We hebben enorm genoten!

 • Rik en Melanie uit Reewijk

  Rik en Melanie uit Reewijk

  01 juli 2021

  Bedankt voor de super leuke ervarig! Ik vond het helemaal top. Rik werd helaas zeeziek. Hopelijk een andere keer beter. Ik vond het heel erg gezellig met jullie en gaaf om mee te maken.

  Groeten, Melanie

 • Vladimir, Marian, Iva en Alec uit Den Bosch

  Vladimir, Marian, Iva en Alec uit Den Bosch

  18 juni 2021

  Ik vont het leuk dat we een dagje konde seilen. Groetjes Iva, 6 jaar.

  Bedankt voor deze geweldige eerste zeilervaring. Er gaan er zeker nog meerdere volgen! Wie weet tot snel.

 • Mathias, Elke, Baptiste, Gustin en Renée uit Evergem

  Mathias, Elke, Baptiste, Gustin en Renée uit Evergem

  18 juni 2021

  Wat een prachtige vaderdag!

  Een unieke ervaring voor de kinderen en puur genieten voor ons... Heel hard bedankt voor de warme ontvangst en de leuke babbel! Heel graag tot een volgende gelegenheid, eens zonder kinderen en met wat meer wind?!

 • Paul, Sofie, Rani en Wout

  Paul, Sofie, Rani en Wout

  18 juni 2021

  Bedankt voor de hele fijne namiddag!

 • Darya & Nick uit Leuven

  Darya & Nick uit Leuven

  24 september 2019

  Top-ervaring! Eerste keer zeilen en het was fantastisch. Zeehonden, zon, grote schepen die langs ons kwamen varen; echt de moeite! 

 • Stefan, Jan en Joris uit Antwerpen

  Stefan, Jan en Joris uit Antwerpen

  23 september 2019

  Super fijn om te navigeren en weer veel bijgeleerd. En wat een weertje! 

 • Inge, Danny en Gillian uit Lokeren & Blankenberge

  Inge, Danny en Gillian uit Lokeren & Blankenberge

  13 september 2019

  In het nieuws zie je vooral de verwoestende kracht van de natuur: orkanen, bosbranden... Vandaag zagen we de andere kant: puur amusement. Bedankt, jullie hebben ons een superfijne middag bezorgd met een mooie route, leuke en leerrijke uitleg. Al een klein beetje leren zeilen! Heerlijke ervaring.

 • Familie Dupont uit Reutie

  Familie Dupont uit Reutie

  30 augustus 2019

  Een super leuke dag mogen beleven, met prachtig zeilweer, heel fijn gezelschap en op en top verwend geweest! Katie  en Chris Dupont

  Ik vond het vandaag de leukste dag van de zomervakantie. Juul Dupont (11 jaar)

 • Familie Wolfs uit Arlon

  Familie Wolfs uit Arlon

  24 augustus 2019

  Onder een strakblauwe hemel, kliefden we vandaag met de Pura Vida door het zilte sop; enkel vergezeld door een frisse bries. Het verre gekrijs van een meeuw en het aangename gezelschap van kapitein Willem en zijn sympathieke eega Chantal. Enkel de hangmat ontbrak nog. Een dag om nooit te vergeten!

 • Moritz & Andrea aus Dortmund

  Moritz & Andrea aus Dortmund

  24 augustus 2019

  Wir hatten einen Wunderbaren Segelabend mit euch! Das Segeln im Sonnenuntergang war super herrlich. Vielen Dank für dieses tolle Erlebnis! 

 • Vergadering aan boord & teambuilding Team Medische Milieukunde GGD Zeeland

  Vergadering aan boord & teambuilding Team Medische Milieukunde GGD Zeeland

  20 augustus 2019

  Geweldige dag om te vergaderen, lunchen en natuurijk te zeilen! Mooie ervaring!

 • Familie Vermeulen uit Alphen aan de Rijn

  Familie Vermeulen uit Alphen aan de Rijn

  20 augustus 2019

  We hebben een fantastische belevenis gehad met ons gezin. We hadden nog nooit gezeild, laat staan buitengaats. Dus toen de wind opkwam waren we toch echt aan het zeilen. Gelukkig zoch de schipper ook even het rustige water op van de Westerschelde, en zagen we ook nog zeehonden. Bedankt voor de fantastische avond!

 • Marco, Judith, Jurre en Lenna

  Marco, Judith, Jurre en Lenna

  12 augustus 2019

  Een bijzondere zeiltocht! Ineens kwam er slecht weer aan, dat gaf hele mooie luchten. De wind trok aan, maar de zeilen moesten omlaag om rap naar de haven te kunnen. Gelukkig hebben we net voor het onweer en de regen netjes in de haven aangelegd. We hebben enorm genoten van deze ervaring! 

 • Lin, Lim, Carl, Paul en Willy uit Antwerpen

  Lin, Lim, Carl, Paul en Willy uit Antwerpen

  11 augustus 2019

  Wat een geweldige dag!! Een heerlijke zeiltocht met stevige wind. Zeilen zoals het echt moet. Een onvergetelijke ervaring voor mijn vader! Wei weet komen we nog een keertje langs...

 • Johny, Eline en Eva uit Terneuzen

  Johny, Eline en Eva uit Terneuzen

  11 augustus 2019

  Wat een heerlijke avond was dit! Super relaxte zeiltocht gehad en ondertussen wat dingetjes geleerd over het zeilen. Heel veel bedankt voor de gastvrije ontvangst!

 • Luc en Eveline uit Boekel

  Luc en Eveline uit Boekel

  09 augustus 2019

  Dank je wel voor deze mooie ervaring. We vonden het geweldig om zelf mee te mogen zeilen. We hadden niet verwacht dat het zo tof zou zijn!

 • Familie Vromans uit Tilburg

  Familie Vromans uit Tilburg

  09 augustus 2019

  Wat een geweldige ervaring om met zo'n prachtige boot, leuk gezelschap en topcrew mee te mogen varen! Een hoop geleerd, volop vissen gevoerd :-(   en toch een gave dag gehad. Enorm bedankt, we komen zeker nog een keer terug! PS: de scheepshond is natuurlijk helemaal TOP. 

 • Nathalie en Kerim uit St Niklaas

  Nathalie en Kerim uit St Niklaas

  05 augustus 2019

  Vertrokken met de wolken. Super leuk gehad: goede verhalen, wondermooie boot, schattige hond... Herinneringen voor altijd, met een prachtige zon onderweg! Bedankt!

 • Carin, Ronald en Max uit Eindhoven

  Carin, Ronald en Max uit Eindhoven

  02 augustus 2019

  Vanavond hebben wij kennis gemaakt met zeilen. 'Stuurboord' en 'bakboord' die kenden we maar 'genua', 'giek', 'grootzeil' en 'overstag' waren nieuw voor ons. Leuke ervaring met een ongedwongen sfeer en een gastvrije ontvangst. De superleuke hond Joep maakte het compleet. Bedankt lieve mensen, proost!

 • Gudrun und Thomas aus Köln

  Gudrun und Thomas aus Köln

  02 augustus 2019

  Das war eine wirklich perfekte Tour! Tolles Schiff, gute Leute, klasse Wind und Sonne! Danke für die Super Betreuung. Wir kommen wieder!

 • Familie van den Broek uit Etten-Leur

  Familie van den Broek uit Etten-Leur

  02 augustus 2019

  Bedankt voor de gezellige en leerzame 1e zeilervaring! Echt zeilweer in het zeeuwse land. Een super leuke ervaring en we komen zeker nog eens terug! Bedankt voor jullie enthousiasme en gezelligheid op jullie mooie boot. 

 • Tom, Sophie en Mette uit Heemstede

  Tom, Sophie en Mette uit Heemstede

  29 juli 2019

  We hadden geen wind, maar wel een heerlijke boottocht en zeer goed gezelschap! Zo leuk om nog zoveel zeehonden gezien te hebben. Hartelijk dank! 

 • Niels en Marja vanuit Vrouwenpolder

  Niels en Marja vanuit Vrouwenpolder

  29 juli 2019

  Niels en Marja kwamen op hun eerste vakantiedag 's ochtends al vroeg vanuit Vrouwenpolder om met ons te gaan zeilen! Dit is hun verslag: 'wat hebben we genoten van het heerlijke avontuur op het water. Zeilen ging moeizaam vanwege de wind die wegviel. Maar zo gezellig met teckel Joep en het andere gezelschap! Zeehondjes gespot en in het Zodiacje gevaren. Onze dank voor jullie gastvrijheid. We komen zeker terug!

 • Ivo, Noortje, Klaas, Flip en Ole uit Berg en Dal

  Ivo, Noortje, Klaas, Flip en Ole uit Berg en Dal

  26 juli 2019

  Bedankt voor de heerlijke avond! Na een hele warme dag, was het heerlijk koel op zee, mét wind! Dat hadden we niet gedacht toen we in de haven kwamen. Dank voor jullie gastvrijheid! Noortje

  Heerlijk gevaren! Voor herhaling vatbaar. Dank voor de goede service. Ivo

 • Inge & Fauve uit Brugge

  Inge & Fauve uit Brugge

  25 juli 2019

  Dankjewel voor de super leuke tocht! Wij hebben genoten, grenzen verlegd en enorm bewonderd. Jullie zijn een zalig topkoppel. Zo fijn, lief en jullie kunnen mensen goed op hun gemak stellen. Zo aardig en gastvrij. De zalige bries en zonneschijn hopen we mee te nemen. Ik herinner me dit alitjd en ben blij dit meegemaakt te hebben!

 • Gerjan en Petra uit Heikant

  Gerjan en Petra uit Heikant

  25 juli 2019

  Mijn eerste zeilervaring op de Westerschelde. Geen zeebenen, maar wel heel leuk; zo'n Sunset Sailing! Bijzondere ervaring: weinig wind, bruinvis, zeevonk, in het donker gevaren... Super! 

 • Thea, Pieter, Rian en Peter uit Udenhout

  Thea, Pieter, Rian en Peter uit Udenhout

  25 juli 2019

  Mijn eerste zeilervaring; super leuk. Ik dacht het eng te vinden maar dit was absoluut niet het geval. Bedankt voor deze leuke zeilervaring! Groetjes Thea.

  Hartstikke leuk en super relaxed met bemanning die van wanten weet. Voor herhaling vatbaar! Pieter

  Leuke dag! Veel zelf mogen zeilen en zeer relaxed aan boord!! Het was super leuk, heerlijk. We komen zeker terug! Rian en Peter.

 • Rainer und Kamilla aus Kempen

  Rainer und Kamilla aus Kempen

  25 juli 2019

  Es war eine sehr aufregende und auch entspannende Fahrt mit Chantal und Willem. Auf einem Segelboot gibt es doch mehr mit anzupacken als ich dachte, sehr schön. Vielen Dank für diese neue Erfahrung.

 • Ybe, Tineke, Rob, Monique en Florian uit St Oedenrode

  Ybe, Tineke, Rob, Monique en Florian uit St Oedenrode

  25 juli 2019

  We hebben een hele leuke ochtend gehad op de Pura Vida. Er zou eigenlijk maar 11 knopen wind zijn, maar op zee hebben we uiteindelijk spectaculair gezeild met 22 knopen! Ook hebben we nog even wat rustiger water opgezocht, op zoek naar de zeehondjes. Een mooie combinatie van echt zeezeilen en relaxen op het water! Vooral ons zoontje heeft echt continu genoten, het helpen van papa met overstag gaan vond hij erg leuk! Heel erg bedankt voor deze zeilervaring!

 • Olivier et Anaïs de Liège

  Olivier et Anaïs de Liège

  19 juli 2019

  Expérience géniale qui je souhaite de vivre à tout un chacun. Un grand merci aux propriétaires qui ont été serviables et gentils tout du long. Merci à eux deux, merci pour m'avoir laissé diriger le bâteau.

 • Stefanie en Kars uit Amsterdam

  Stefanie en Kars uit Amsterdam

  16 juli 2019

  We hadden een geslaagde zeildag; een mooie ervaring voor ons als niet zo heel ervaren zeilers. We vonden het leuk dat we zelf aan de slag konden, onder het goede vertrouwen van Willem en Chantal op de Pura Vida

 • Sascha aus Geilenkirchen

  Sascha aus Geilenkirchen

  08 juli 2019

  Wat doe je als je overweegt om zelf een zeilboot aan te schaffen? Dan ga je eerst eens 'in de leer' op de Pura Vida! Sascha vond het een 'Super Erlebnis!'

 • Jeroen en Suzanne uit Voorburg

  Jeroen en Suzanne uit Voorburg

  08 juli 2019

  Geweldige ervaring!!!

 • Jeroen en Lena uit Leuven

  Jeroen en Lena uit Leuven

  29 juni 2019

  Een fantastische ervaring, een toffe zeilboot, voorbeeldige gastvrouw en een perfect bedreven schipper. Zeker opteren voor de zeilboot-initiatie: gedetailleerde, volledige uitleg met zowel theorie als véél praktijk: super gewoon. Kortom een onvergetelijke ervaring; romantische zonsondergang en ruime boottocht. Meer dan zijn prijs waard. Hele fijne, vlotte en aangename bootsmensen. Een echte aanrader om de sunset zeiltocht te doen!

 • Nick, Christina, Julian and Ines from Brussels

  Nick, Christina, Julian and Ines from Brussels

  29 juni 2019

  We enjoyed the sunset sailing experience aboard Pure Vida very much. Thanks to great host/skippers Willem and Chantal. They made us feel immediately welcome on their well maintained sailboat. Everyone was allowed to participate and even take the wheel, even our teenagers! Many thanks, we will return.

 • Constanze und Heyko Holst aus Delbrück

  Constanze und Heyko Holst aus Delbrück

  19 juni 2019

  Ein schönes Erlebnis zwischen Sonne, Wind und Wasser mit Chantal & Willem als tolle Ausbilder! Vielen Dank und handvoll Wasser unter dem Kiel. Gruß, Constanze & Heijko

 • Familie van Maldegem uit Maldegem

  Familie van Maldegem uit Maldegem

  01 mei 2019

  We hadden een leuke, gevarieerde tocht. Om te beginnen veel zeehonden en daarna heerlijk rustig zeilen naar Vlissingen. Top! Bedankt voor de fijne dag. 
  Krijn, Brenn, Karsten, Stephanie en Pieter van Maldegem

 • Jan en Rogier Claes uit Tienen

  Jan en Rogier Claes uit Tienen

  16 oktober 2018

  Een hele fijne dag op het water! Het weer was uitzonderlijk (héél uitzonderlijk voor half oktober!) maar het gezelschap was nog uitzonderlijker... Breskens is een leuke haven en Willem een goede promotor.

 • Beate und Roman Schmitz aus Troisdorf

  Beate und Roman Schmitz aus Troisdorf

  10 september 2018

  Wir bedanken uns für einen wundervollen Tag auf dem Meer und für die freundliche Betrennung. 

 • Heinz Eulentrop aus Köln

  Heinz Eulentrop aus Köln

  10 september 2018

  Ganz lieben Dank für diesen schönen Tag! Es war 15 Jahre her, aber das Segeln hat mir wieder sehr gut gefallen. 

 • Marjan Wesselink uit Zwolle

  Marjan Wesselink uit Zwolle

  06 september 2018

  Wat een super dag om te gaan zeilen. Best bedenkelijk weer maar eenmaal op het water.... I loved it!
  Onwijze ervaring. Goede uitleg, goede verzorging aan boord. Toppers!

 • Familie Decker uit Axel

  Familie Decker uit Axel

  06 september 2018

  Wij zijn in juli een dagje gaan zeilen met de Pura Vida met als kapitein Willem samen met zijn vrouw Chantal. We hebben een topdag gehad, alles was tot in de puntjes geregeld en heel gastvrij. De zeilboot is erg stabiel en zeer comfortabel; voorzien van alle gemakken. Ook het eten was super! Voor ons zeker voor herhaling vatbaar. Het is een prachtig zeilschip met een super bemanning. Ga zo door! 

 • Judith en Laurent uit Krabbendijke

  Judith en Laurent uit Krabbendijke

  30 augustus 2018

  "Leuke ervaring, gezellige schipper. Heb je geen ervaring met zeilen, dan is het sowieso een aanrader om het te doen. Er wordt je het één en ander geleerd over zeilen. En je mag helpen en achter het stuur; kortom een belevenis!" 

 • Hanne, Miet, Denya en Veerle uit Lommel

  Hanne, Miet, Denya en Veerle uit Lommel

  30 augustus 2018

  "Zeilen was voor ons een onbekend terrein. We hebben een prima uitleg gekregen en kennen nu een paar kneepjes van het zeilvak. Het was een unieke ervaring!" 

 • Familie Bracke uit Terneuzen

  Familie Bracke uit Terneuzen

  20 juli 2018

  "We hebben een heerlijke dag gehad op de Pura Vida! Willem zorgde ervoor dat mijn vrouw van haar zeilangst afgekomen is, zo fijn! Het is dan ook een zeer stabiel schip, een veilig gevoel. Willem heeft me veel zelf laten zeilen, leuk om te doen. Het was een prachtige dag voor ons gezin waar we met veel plezier aan terugdenken."

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte van onze nieuwe vaarroutes, aanbiedingen en activiteiten.

Aanmelden voor de nieuwsbrief