+31 6 430 22 660
Reserveer hier zonder aanbetaling Naar boeken
Rust, ruimte en actie in één!

Langs de Noordzeekust richting Zeebrugge

Geniet van de kleinschaligheid van zeilen met uw eigen gezelschap of slechts enkele andere gasten! De zeilen zijn gehesen, de motor gaat af. En dan..... die rust! En dat uitzicht! 

Geniet van een heerlijke dag op het water! Kunt u al zeilen? Dan geven wij u de ruimte onder toeziend oog van schipper Willem. Bent u een beginner? Ook prima! Wij zeilen dan voor u. Natuurlijk kunt u altijd een handje meehelpen! 

Enorme zeeschepen

We varen de haven van Breskens uit en hijsen de zeilen. We repecteren de rode boeien die de ondiepe platen en de vaargeul voor het grote zeevachtverkeer markeren. Zeer imposant om deze enorme schepen van zo dichtbij te aanschouwen. De wind in uw haren en gaan!

De kranen van Zeebrugge

Nadat we het fiets-voetveer Vlissingen-Breskens gepasseerd zijn, zetten we koers richting Cadzand. Onderweg passeren we de vuurtoren van Breskens, het Killetje en de stranden. Bij Cadzand ziet u hoe snel het gaat met de nieuwbouw! Wanneer de tijd het toelaat (bijvoorbeeld wanneer u een hele dag geboekt hebt) varen we door naar Knokke. De bebouwde kustlijn ziet er heel anders uit vanaf het water. Vervolgens komen de kranen van de haven van Zeebrugge steeds beter in beeld, magnifiek!

De weg terug geeft u nogmaals de kans om al dit moois te aanschouwen! 

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte van onze nieuwe vaarroutes, aanbiedingen en activiteiten.

Aanmelden voor de nieuwsbrief